10€
HT/mois

· Billie's Bier Kafétaria

Marqué comme spam mal classé double expiré offensant

Date de publication: Août 23, 2017 10:01 am

Situation de l'annonce : Kammenstraat 12, Antwerpen, Belgium

ijdag de dertiende december 2013 opende Billie's Bier Kafétaria de deuren.

Billie's Bier Kafétaria maakt deel uit van een uitstervend ras van echte, ouderwetse bruine cafés. Billie's Bier Kafétaria is niet zomaar een café maar een waardig degustatielokaal waar de bierologische (zytologische) geestdrift wordt uitgedragen aan de vele binnen- en buitenlandse gasten. Het is een plaats om rustig te genieten van nieuwe bierontdekkingen of om ‘s avonds bij te praten met vrienden. Er heerst een losse vriendschappelijke, familiar en familiale sfeer op zijn Antwerps, niets moet - bijna alles mag.
We hebben een selectie gemaakt van een 60-tal voornamelijke Belgische en locale bieren. Hiernaast volgen we constant 5 buitenlandse brouwerijen. Al onze bieren werden vakkundig uitgekozen naar ieders smaak.

Elk bier in voorraad of in de kelder hebben is niet steeds mogelijk omdat sommige bieren enkel in bepaalde periodes of in beperkte hoeveelheden gebrouwen worden
Daarom hebben we meerdere leveranciers en proberen ook zo veel mogelijk bier ter plaatse te gaan halen.
Indien het biertje dat je wenst niet meer beschikbaar is, helpen we je graag bij de keuze van een bier naar jouw smaak.

Culinaire lekkerbekken verwennen we ook graag. Dagelijks kan je genieten van België op je bord; typisch Belgische gerechten vormen dan ook het merendeel van onze kaart. Donder-, vrij- en zaterdag is er keuze uit nog meer kraakverse gerechten die à la carte door onze chef bereid worden.

Probeer tijdens je gastronomische beleving bij ons de grenzen van je smaakpapillen te verleggen; combineer eens een gerecht met bier. Bieren hebben een uitzonderlijk breed pallet aan aroma's wat het combineren met gerechten erg boeiend en verrassend maakt.

Regelmatig organizeren we ook zetelsessies om het oor te verwennen. Op een uitermate gezellige en gedreven manier laten bekende en minder bekende performers je een echt eargasm beleven. (programma te volgen op facebook)

Een avondje Billie's Bier Kafétaria...
een sfeervolle, amusante ervaring. Meer moet dat niet zijn

Type d'abonnement: Aucun

Site Web: https://www.facebook.com/pg/billiesbierkafetaria/

  • Billie's Bier Kafétaria

Contactez le vendeur

Laisser un commentaire